Ardahan Havadis

Çıldır Toplum Sağlığı Merkezinden köylerde aşı uygulaması

ÇILDIR TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ EKİPLERİ TARAFINDAN, “YERİNDE AŞILAMA UYGULAMASI” KAPSAMINDA MAHALLE VE KÖYLERDE COVİD-19 AŞILAMASI BAŞLATILDI.

Çıldır Toplum Sağlığı Merkezinden köylerde aşı uygulaması
203 views
06 Temmuz 2021 - 9:20

Çıldır Toplum sağlığı merkezi ekipleri tarafından, “yerinde aşılama uygulaması” kapsamında mahalle ve köylerde Covid-19 aşılaması başlatıldı. İlçe halkı tarafından yoğun ilgi gören uygulama ile aşılanma oranının yüksek seviyelere ulaştırılması hedefleniyor. Sağlık Bakanlığı tarafından Covid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama süreci, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu´nun tavsiyeleri doğrultusunda oluşturulan takvime uygun olarak çalışmalar hastanede, köylerde, ve vatandaşların evlerinde sürdürülüyor.

“Ülkenin en kısa sürede normal seyrine dönmesi adına herkesi aşı olmaya davet ediyorum” diyerek aşılanmanın önemine dikkat çeken Çıldır ilçe Kaymakamı Alper Taş, Sağlık ekiplerimizin köy ve mahallelerimize de giderek yerinde aşı uygulaması yaptığını, ayrıca tüm sağlık kuruluşlarında aşı uygulamasına devam edildiğini, randevusuz gelenlerin de aşılandığını sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.